Penjaga gol Perancis, Hugo Lloris mendedahkan dia bercakap dengan rakan sepasukan Tottenham, Harry Kane selepas gagal sepakan penalti menyaksikan England tersingkir daripada Piala Dunia 2022.
Kane sudah menjaringkan sekali gol melepasi kapten Perancis Lloris dalam perlawanan suku akhir tetapi meledakkan percubaan kedua lewat melepasi palang, yang terbukti penting sebagai Tiga Lions tewas 2-1 dan menempah penerbangan keluar dari Qatar akibatnya.
Penyerang Spurs jelas hancur selepas perlawanan dan Lloris, yang juga memakai lilitan kapten di peringkat kelab, telah mendedahkan dia bercakap dengan rakan sepasukannya untuk cuba menghiburkannya.
“Saya tidak perlu pergi lebih jauh, tetapi kami mempunyai teks selepas perlawanan, tetapi ia tidak mudah untuk cari perkataan terus selepas perlawanan di bilik persalinan,” kata Lloris.
“Saya rasa dia perlukan rehat, tetapi ia adalah masa yang sukar untuk pasukan kebangsaan England dan untuk Harry. Tetapi saya ke dakwat dia boleh berbangga dengan apa yang dia lakukan untuk pasukan kebangsaan semasa Piala Dunia ini. Saya rasa dalam sejarah bola sepak ramai pemain terkemuka terlepas penalti penting.”
Harry Symeou menjadi tuan rumah kepada Andy Headspeath, Quentin Gesp dan Jack Gallagher untuk melihat kembali sirip Piala Dunia 2018
Sumber artikel dan gambar adalah kepunyaan 90min.com sepenuhnya melalui pemilikan hak-cipta. Daily Malay tidak menuntut hak milik ke atas apa-apa gambar, kandungan atau sumber artikel yang terdapat dalam artikel di atas. Melalui kebenaran di bawah undang-undang yang ada pada masa sekarang, pembelajaran-mesin Daily Malay hanya dibenarkan untuk melakukan paparan artikel secara separa sahaja. Daily Malay juga tidak meletakkan mana-mana artikel keluaran pembelajaran-mesin ke bawah liabiliti pemilik hak cipta sumber artikel. Jika terdapat sebarang pertanyaan atau urusan, sila hubungi Daily Malay di support@dailymalay.com
Perbincangan tentang ini post